C.F. Møllers Allé 22, 2. th., 2300 København S

Lækker lys 3V - Et stenkast fra Amager Fælles skønne natur

I en nyere ejendom med elevator, tagterrasse, beboerlokale og legeplads finder du denne rummelige 3 værelses lejlighed. Herfra kan du let handle ind i Rema 1000, som ligger for enden af Allén eller tage et slag golf på golfbanen på Fælleden, hvor der også er mulighed for at nyde en lækker brunch. Du kan hurtigt fange København City´s mange seværdigheder på din cykel eller ved at tage metroen ind til byen. I Ørestad finder du mange gode børnehaver, to folkeskoler og et gymnasium tæt på lejligheden. Hvis du vil ud og shoppe kan det let gøres i Fields, hvor der er mange gode butikker og en biograf. En god aften kan nydes på en af de lokale restauranter.

I lejligheden kommer du ind i en stor entre med indbygget skab, hvor der er god plads til at få overtøjet af. På det store badeværelse er der god plads til at tage et bad, mens vasketøjet bliver ordnet i vaskesøjlen. Det er også fra entreen at du træder ind i den gennemgående stue som ligger i åben forbindelse til køkken/alrummet, og her kan du snildt have mange gæster på besøg. Fra stuen er der udgang til altanen, som har en god udsigt ud over byen og til Amagerfælled. Lejligheden har ligeledes et stort soveværelse med skab og et veldisponerete værelse som evt. kan bruges som børneværelse eller kontor.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.